O pracovním residenčním poklidu a surf-gondoliérovi na Vltavě.

* neděle, 29. května 2016   *

Ráno jsem Joše zavřel do výběhu s opravenou brankou, vskočil na kolo a vyrazil háku vstříc.

.

„Opravená branka útěkářova výběhu“:

DSC_0001

Do háku na denní na residenci jsem vyrazil, také na kole. O víkendu by to neměl být problém. Kolo zaparkuju na ambasádě, ošplouchnu se, převléknu do „montérek“ a přeběhnu na residenci.

.

„No, ohlíží se trochu smutně…“:

DSC_0002

.

V ajnclíku na réze jsem si pak užíval božský, či allážský klid. Velkovezír  jen třikrát někam vyjel autem a zase se vrátil. Téměř nic nerušilo v usilovné práci. Protože jsem si včera v noci už nestihl překopírovat na flešku fotky z  REFU Festu, tak jsem se nemohl pustit do tvoření fotoreportíku. Místo toho jsem zapracoval  na dohánění deníčku, kde se mi povedlo propast zúžit o tři dni.

.

„Meteorologická hitovka mého mládí myslím předpovídala počasí stejně úspěšně, jako dnešní satelitně počítačoví předpovídači“:

DSC_0003

.

Když jsem jen na kole nazpátek, mohl jsem se pokochat pohledem na odvážného plavce na hladině Vltavy. Takový „Podbabský gondoliér“. Jinak cesta zpět mi utekla docela v pohodě.  A ani žádná bouřka, kterými rákosníci, pardon rosníci a rosničky vyhrožovali mě nedohnala, la, la.

.

„Gondolio-surfér na Vltavě“:

DSC_0007

.

Doma jsem ale Joše povenčil už raději pěšky. Mé nohy i hyžďové svalstvo už mělo pro dnešek cyklistiky dost.

.

„Když vidím, co se na našich stadionech děje, tak se taky někdy „lochčim“:

DSC_0005

.

Pak už jsem taky jenom lehce pozévlil na netu se třemi pivy a ani jsem neměl chuť na žádný film na dobrou noc, ba dokonce ani na dílec Bejts motelu. Takže jsem do programu už zařadil jen výtuh.

.

.

.

Funny foto na dobrou moč –

„Že bych Jošovi taky něco podobného pořídil?“:

13102757_10209698176514828_957627727740764702_n

Napsat komentář